F.R.A.® Supersangle western

59,50 €
TTC

F.R.A.® Sangle élastique, elle s'adapte parfaitement aux selles Edix®. Cette version western est disponible en noir et en brun, et de la taille 30 à 145 cm.  Il existe également une version pour les selles dressages/mixtes.

La description suivante est en néerlandais mais la traduction ne devrait pas tarder. Pour toute information, n'hésitez pas à nous contacter.

Couleur
Taille
Quantité
Disponible chez le fournisseur sous 3 à 4 jours ouvrables

F.R.A.® Supersingel Western rvs

De singel die je paard volledige bewegingsvrijheid geeft en toch je zadel als een rots fixeert!

Belangrijkste kenmerk van deze bijzondere singel, is het elastisch zijn over de volledige lengte en breedte met een graad van elasticiteit die volledig is afgestemd op de buikkrachten van ons paard.

Deze kwalitatief hoogwaardige singel van Duitse makelij wordt geweven uit hoogwaardige “polyamid 6” elastische draden, welke zich kenmerken door een extreem hoge stevigheid en elasticiteit.

Deze bijzondere techniek van het weven van 20 elastische filamenten, die op zich bestaan uit de 9 stuks enkele “polyamid 6” draden, wordt nergens ter wereld geëvenaard. Het maakt het in het eindproduct uiteindelijk mogelijk de singel te produceren die voor het paard een ongekend zachte en vriendelijke drukverdeling tot gevolg heeft.

Een simpele vergelijking om te weten wat je paard van de singel voelt, is je eigen gevoel dat ontstaat als je zelf stretchkleding draagt. Bij verschillende lichaamshoudingen of bezigheiden, blijft de stretch zacht aanvoelen en er ontstaan geen enkele bewegingsbelemmering.

Ook de stoten van je zadel worden gespaard door de elasticiteit die de singel geeft.  Er is geen piekbelasting zoals bij andere singels, waardoor deze niet meer kunnen inscheuren. De openstructuur van de weving zorgt voor luchtdoorlatendheid. Hierdoor is het doorlaten van vocht en zweet gewaarborgd.

De singel is machinewasbaar op 30°.

Nasingelen is overbodig. De singel past zich 100% aan, geeft 100% mee aan elk wisselend krachtveld en dus ook voor de wisselende omvang van de buik van je paard.

Kleuren: zwart of bruin

Maten: 35-40-45-50-55-60-65-70-75-80-85-95-105-110-115-120-125-130-135-140-145cm

Photos non contractuelles.

fra-sangle-west